Waar moet ik op letten bij het kopen van stroomkabel?

Het is altijd duur zal zijn, dus je moet op zoek naar goedkope kabels. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan Ziggo Modem Bridge. Ik heb ook gezegd in het verleden dat het goed is om een kleine kabel, zodat u gemakkelijk uw stroomkabel te dragen.

Wat is goedkope stroomkabel? Ik kan zien dat het klinkt als een hoop geld, maar het is niet. Goedkope stroomkabel is in principe hetzelfde als goedkope netsnoer. Het verschil is dat goedkopere stroomkabel is gemaakt van goedkopere kabels, wat betekent dat het langer zal duren. De goedkoopste kabel die ik kan kopen is meestal gemaakt van een 6- of 8-voet kabel en heeft meestal een netsnoer in dat kost ongeveer $ 8. Het is ongeveer 2,5 keer zoveel geld, maar het duurt ook een hele deur stuk langer. Een goede vuistregel is dat als je een kabel koopt die 4 meter lang is en het ongeveer vijf jaar duurt, het niet echt de moeite waard is. De verwachting is dat deze sterker zal zijn dan Xiaomi Wifi Repeater 2. Als je het krijgen van een lokale dealer, dan met alle middelen gaan voor. Als je het nergens vinden, probeer dan eBay. Ik zou aanraden het controleren van de productpagina eerst om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je zoekt.

In de VS zijn er veel verschillende maten stroomkabels: 3,5 voet, 4 voet, 6 voet, 8 voet, 12 voet en zelfs 12-voet. Wat is de prijs van de stroomkabel? In andere landen vindt u verschillende maten, zoals 1,80 meter, 12 meter en 18 meter. De meeste mensen kopen stroomkabels zijn in de VS, maar er zijn andere landen waar het vaker is om stroomkabels te kopen. Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals voedingskabel. Sommige stroomkabels zijn vrij speciaal: ze hebben een speciale 'punch' waarmee ze goed kunnen werken, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan zeer hoge stromingen. Ik gebruik graag 12-meter stroomkabels, omdat ze kleiner zijn dan de 7-voet of 12-voet stroomkabels. Op de foto hierboven ziet u een stroomkabel die niet wordt gebruikt voor het opladen, maar die wordt gebruikt als standaard. U zien dat de belangrijkste 'punch' (de grote vierkante plastic bar met gaten op het) is bedekt met een laag plastic met een beetje goud geschilderd op. Als u een 14-voet stroomkabel te kopen, het heeft een kleine ring (zoals de onderstaande) om u te laten weten dat de stroomkabel is de juiste maat voor jou. Hier is de foto hieronder. Hier is hoe ik mijn stroomkabels (een beetje meer gedetailleerde foto, en een aantal foto's om u te helpen). Ik ben momenteel met behulp van een 6-voet stroomkabel als mijn belangrijkste ponsbord. Dit is de 1,80 meter lange stroomkabel die ik gebruik. Ik ga het nemen van deze kabel voor alle stoten die ik doe voor deze blog. U zien dat het niet zo leuk is, want het is gebroken en ik gebruik het niet meer. De 6-voet kabel is alleen gemaakt voor gebruik als ponsbord. Het wordt niet gebruikt voor iets anders.