Over mij

Toen ik deze blog in 2010 begon, had ik mijn eigen projecten voor een paar jaar gedaan. In 2014 besloot ik een blog te starten die nu een zeer belangrijke is. Ik heb een goed aantal klanten, en mijn blog is de plek waar ze hun idee├źn en ervaringen kunnen delen. Mijn blog heeft meer dan 5000 bezoekers per maand, het beste ding over het is dat alle bezoekers delen mijn inhoud.

Mijn eerste blog ging over de kabel van een elektricien genaamd Daniel. Ik publiceerde een blogpost op zijn kabels, die leidde tot een groot aantal bezoekers van mijn andere blog over stroomkabels. Na een aantal jaren had ik besloten om te verhuizen naar een andere niche en om iets anders te doen. Ik begon bloggen over stroomkabels weer, dit keer met een ander publiek. Mijn eerste post ging over de nieuwe stroomkabels.

Ik heb veel ervaring omdat ik door de jaren heen veel stroomkabels heb uitgevoerd. Ik heb ook een heleboel verhalen. Een van hen is hoe de VV / s werden geboren uit het idee om een stekker te maken voor mijn telefoon met de macht van de telefoon. Mijn idee werd niet erg goed ontvangen, en ik heb sindsdien met behulp van mijn oude stroomkabel (voor het grootste deel).

Dus, ik dacht dat ik een video review van mijn eerste poging om dit product, mijn eerste power cable te doen. Ik heb gedaan wat onderzoek op de power cable en hoe het is ontworpen, en het lijkt een vrij eenvoudig ontwerp. Deze video zal alles in meer detail uitleggen. De Power Cable is een 3 meter lange 2,5 inch breed, 1,5 meter lang, 8 inch hoog en 2 meter breed. Zo ziet de kabel eruit.

Mijn motto is Power to the People, Power to the Cable TV. Ik ben een lange tijd abonnee van Vectra en ik begon het in 2004 toen ik begon mijn eerste bloggen onderneming. Ik was lid van de Raad van Bestuur van Vectra toen ze in 2006 fuseerden met Telstra. Ik had een kans om uit te gaan en vectra te bezoeken in de VS, de laatste stop op de reis die me zou leiden naar Telstra. Nadat ik Telstra verliet in het midden van de jaren 2000, begon ik mijn eigen blog en werd een regelmatige bijdrage. Op dat moment was ik erg onder de indruk van de stroomkabelbedrijven, en hoe ze de media en de politici konden controleren om te krijgen wat ze wilden. De eerste blog die ik schreef over Vectra ging over wat er nodig zou zijn om hen te helpen hun klanten terug te winnen. Een paar maanden later werd ik gecontacteerd door een verslaggever van The Advertiser over een Vectra persbericht. Ik las het persbericht, en het had echt de uitstraling van iets wat ik zou willen werken voor Vectra.