Dat is hoe ik test

De reden waarom onze stroomkabels een badge krijgen, is omdat ze allemaal verschillende kwaliteiten hebben, dus als je een perfecte stroomkabel voor je computer wilt aanschaffen, moet je een keuze maken tussen veel verschillende stroomkabels. Als u niet zeker weet welke van deze het beste is voor uw behoeften, u gewoon bladeren door onze gids voor het kiezen van de juiste stroomkabel. Als je de informatie op deze pagina nuttig vindt, deel deze dan met je vrienden. Het betekent veel voor ons, en hoe meer mensen we hebben om te helpen, hoe beter voor iedereen.

Hier zijn een paar dingen die je misschien leuk vindt aan de beste stroomkabels ter wereld: • Hoge kwaliteit. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat uw stroomkabel een lange levensduur heeft en altijd veilig is voor uw computer. Het is ontworpen om te worden gebruikt in een breed scala van gevallen, om ervoor te zorgen dat u nooit zorgen te maken over een slechte verbinding. • Onopvallend.

Te vaak denken mensen aan koopkrachtkabel zonder rekening te houden met het feit dat we alles testen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat u het allerbeste voor uw geld krijgt. Van kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid tot onze klantenservice en garantieondersteuning, wij staan er voor u bij elke stap. Zo u gerust zijn wetende dat u de best mogelijke kwaliteit stroomkabel voor uw geld krijgt. Als je een power user bent en je hebt wat hulp nodig om te beslissen welke stroomkabel geschikt is voor jou, lees dan verder om te zien hoe ons team van testers kan helpen. We hebben vele duizenden uren besteed aan het perfectioneren van onze testprocessen om de beste, meest nauwkeurige informatie te bieden die u nodig hebt over stroomkabels. Lees verder voor een gedetailleerde uitleg van onze testmethodologie, en wat er nodig is om de best mogelijke stroomkabel te krijgen.

Je zult me niet horen klagen over een merk bezoeken en vragen stellen - dat is gewoon de manier waarop het is. Als je het mij vraagt, is mijn antwoord altijd hetzelfde: "Nee, we zullen het je niet geven." We willen het vertrouwen dat we hebben opgebouwd met u en onze lezers te beschermen, dus ik wil het volgende duidelijk maken: We zullen uw gegevens niet delen met energiekabelmerken. De informatie die we delen is alleen voor onze websitebezoekers. We zijn niet van plan om uw gegevens aan iemand te verkopen.

Hier is een verklaring van Vodafone's Chief Privacy Officer, David Smith, over wat je verwachten van Vodafone als het gaat om gegevensbescherming. Hier is nog een verklaring van Vodafone's Head of Global Data Privacy, John Kornmesser. Vodafone's Data Protection Officer, John Kornmesser, zegt dat het beleid van Vodafone zijn hetzelfde als die van andere grote aanbieders. Hier is Vodafone's "Hoe het privacybeleid van Vodafone te gebruiken" pagina. Hier is de pagina over het privacybeleid voor de functionaris voor gegevensbescherming van het bedrijf, John Kornmesser. Vodafone geeft ook een vrij groot overzicht van zijn gegevensbeschermingspraktijken.

Dus we praten over stroomkabels. En dan praten we over waarom sommige zijn zo goed dat je misschien niet een andere nodig.

› Alles bekijken

Stroomkabels zijn als een sleutel tot uw auto, of een meubel stuk in een huis. We hebben ze nodig voor een paar basisdingen, zoals het aandrijven van alle apparaten die je nodig hebt om een computer te draaien of de verlichting van stroom te voorzien. Als je te maken hebt met veel draden en veel stroom zijn ze erg belangrijk, en worden ze soms "netsnoeren" genoemd. Maar ze zijn ook ongelooflijk kwetsbaar. En ze zijn een veel voorkomende bron van schade.

We hebben allemaal een harde tijd hebben gehad beslissen welke stroomkabel is het beste voor ons. We hebben er een nodig om onze computer van stroom te brengen, en we hebben veel kabelopties bekeken. Het is belangrijk om zelf te beslissen wat het beste werkt voor uw situatie. In de volgende post in deze serie zullen we kijken naar netsnoer lengtes en we zullen praten over een aantal fundamentele veiligheidsregels die je in gedachten moet houden.

We hebben altijd in nauw contact gehouden met de oorspronkelijke testers en hebben dezelfde doelen in gedachten - om de kabel continu te verbeteren.

De test van vandaag bestond uit een enkel paar stroomkabels met identieke aansluitingen en spanning, bij verschillende huidige capaciteiten en belastingsfactoren, met een onbewerkte versie van de eerste helft van het eerste artikel in de serie.

Alle kabels werden aangesloten op een voeding (een standaard 120 VAC of 240 VAC wanduitlaat) met eigen belasting, en de computer werd aangesloten op de computer via de USB-poorten. Ik koos voor de voedingen die niet in mijn huis (ik kocht nieuwe een paar maanden geleden). Ze staan hieronder vermeld:

Ik heb deze kabels getest met de nieuwe power cables en Computer Case Performance Lab. Het is een set van twee kabels die de prestaties van een voeding en een computer hoesje meten. Deze tests werden uitgevoerd met een USB-aangedreven muis.